23948sdkhjf

Endnu en Aarhus-opgave til JCN Bolig

Boligforeningen Almenbo Aarhus, planlægger at renovere 90 boliger i afdelingen Græsvangen i Tilst ved Aarhus. Ved den netop afholdte licitation var JCN Bolig A/S billigst.
Renoveringsopgaven til kr. 73 millioner kroner omfatter renovering af 90 boliger i Græsvangen, samt opførelse af et nyt fælleshus i området.

- Vi er glade for at komme i betragtning til et projekt af denne type, udtaler Regionschef Lars Adamsen, JCN Bolig. Vi besluttede i efteråret 2013 at satse målrettet på boligbyggeri og renovering heraf, og denne satsning har altså vist sig at være rigtig.

Projektet er tegnet af Arkitektfirmaet Ole Dreyer A/S, og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S er ansvarlig for de tekniske løsninger.

Succes for Aarhusafdeling
De 90 boliger på mellem 102 og 127 kvadratmeter er opført i 1973 bestående af klyngehuse og enkelte fritstående huse. Alle i én etage. Renoveringen består hovedsageligt af nye gulve, tag, gavle, vinduer, døre og køkkener.

JCN Bolig, som er hjemhørende i Vildbjerg ved Herning, etablerede for seks måneder siden en afdeling i Aarhus. Opgaven for Almenbo Aarhus er den 6. større opgave firmaet skal løse i Aarhus-området. Tidligere har JCN Bolig blandt andet opført 87 lejligheder for PKA Pension i Skejby, ligesom man pt. er i gang med at opføre 128 Ungdomsboliger for Østjysk Bolig på Bispehavevej.

Der er nu en Stand Still periode på 10 dage, hvorefter man forventer at gå i egentlige kontraktforhandlinger med bygherren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11