23948sdkhjf

Spaden i jorden til Herlev Hospital

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen tog første spadestik til den cirka 60.000 m² store udvidelse af Herlev Hospital.
Frem til 2018 vokser Herlev Hospital med cirka 60.000 m² og bliver et moderne og imødekommende hospital med overskuelige og sanselige rammer for patienter, pårørende og personalet.

Mandag den 28. april blev den officielle byggestart på projektet markeret med det ceremonielle første spadestik ved regionsrådsformand i Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen.

- Vi lægger vægt på at gøre Herlev Hospital mere grønt og venligt. Nybyggeriet, som forventes at stå klar til brug i 2018, betyder samtidigt at forholdene for patienter og personale bliver væsentligt bedre end i dag. Vi har med andre ord et overordentligt stort behov for de ekstra kvadratmeter, sagde hospitalsdirektør, Søren Rohde, da den officielle byggestart blev markeret.

På hospitalets område opføres en ny akutmodtagelse, et Kvinde-Barn hus, et rensningsanlæg, en af Region Hovedstadens to nye sterilcentraler og et parkeringshus.

Byggeriet er finansieret med 2,25 milliarder kroner fra regeringens kvalitetsfond, og ideerne realiseres af et konsortium under ledelse af Konsortiet NHH, ved Henning Larsen Architects.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094