23948sdkhjf

NCC igangsætter 3. etape af kontorprojekt

NCC Property Development indleder udviklingen af endnu et kontorprojekt på cirka 8.800 m² fordelt på seks etager i Vallensbæk Company Park.
Vallensbæk Company Park er udviklet af NCC i flere etaper. De to første etaper blev afsluttet i henholdsvis 2009 og 2011. Det aktuelle projekt udgør den tredje etape, som ventes at stå klar til indflytning i maj 2015.

- Vi er glade for, at vi med to stærke lejere nu er i stand til at udvikle den tredje etape i Vallensbæk Company Park. NCC Property Development er blevet en førende aktør på det nordiske marked ved at tilbyde kontorer, der forbedrer vores kunders forretning i kombination med et stærkt fokus på bæredygtighed, både ud fra et miljømæssigt, økonomisk og socialt perspektiv, siger Marius Møller, administrerende direktør, NCC Property Development.

Vallensbæk Company House III bliver miljøcertificeret efter DGNB-systemet med karakteren ’Sølv’.

Alle kontorbygninger i Vallensbæk Company Park er bygget som Company Houses med en bred vifte af fælles faciliteter for lejerne som reception, mødelokaler, kantine mm. Der er endnu mulighed for igangsætning af 7-9.000 m² kontor i Vallensbæk Company Park, fordelt på yderligere 1-2 etaper.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125