23948sdkhjf

Unilite flytter til Hobro

Som led i en fortsat styrkelse af sin markedsposition har producenten af ovenlys- og ventilationsløsninger valgt at flytte produktion, administration og servicecenter til Hobro fra Hedensted.
Unilite A/S har gennem de seneste fire år haft en markant udvikling i produktion og salg af ovenlysløsninger, brand- og komfortventilation og en række nye forretningsområder. Firmaet kan blandt andet glæde sig over en stærkt voksende kundekreds inden for storbyggerier, offentlige og industribygninger og private boliger.

- Strategisk arbejder vi på fortsat at udvikle og skabe bedre og sundere miljøer for mennesker, der opholder sig indendørs i industri- og erhvervsbygninger og i private hjem, skriver Unilite i en pressemeddelelse, og fortsætter:

- Det styrke position har gjort det nødvendigt at tænke langsigtet på produktionsfaciliteter, der i højere grad understøtter Unilite’s strategier for fremtiden og målet om at styrke vores markedsposition.

Firmaet har derfor besluttet at samle trådene mere permanent i faciliteter, der matcher fremtidsplanerne. Om et år vil Unilite derfor flytte sin produktion, administration og servicecenter til Snæbumvej 26, 9500 Hobro.

Unilite beskæftiger 42 højt kvalificerede medarbejdere, som alle har fået tilbud om at fortsætte i virksomheden i de nye rammer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078