23948sdkhjf

Vinderteam fundet til Varde-skole

Totalentreprenørteamet med K.G. Hansen & Sønner i spidsen skal stå for genopbygningen af Lykkegårdskolen i Varde.
Efter fund af skimmelsvamp i dele af Lykkegårdsskolen i Varde blev det besluttet at igangsætte en etapevis renovering og nybyggeri på skolen samt en udbygning til de ældste klassetrin.

Byggeriet på Lykkesgårdskolen har været udbudt i totalentreprise og Varde Kommune har modtaget fire tilbud, der alle opererer med et fælles ”strøg”, der binder skolen sammen og dermed lever op til ønsket om at få en mere sammenhængende skole.

Læs mere: Fire bud på skole i Varde

Vinderen af byggeriet af Lykkesgårdskolen er fundet.
Fakta
Areal: Cirka 3.800 m2
Pris: 69,89 millioner kroner
Entreprenør: K.G. Hansen & Sønner
Arkitekt: Kjaer & Richter
Ingeniør: Ingeniørgruppen Varde
Den bedste løsning og det mest overbevisende arkitektoniske hovedgreb fandt dommerkomiteen i tilbuddet fra totalentrepriseteamet med K.G. Hansen & Sønner A/S i spidsen. Kjaer & Richter er arkitekt og ingeniør er Ingeniørgruppen Varde.

Teamets bud lød på lige knap 70 millioner kroner og omfatter 3.800 2m.

Skolen samles igen i 2016
- Jeg glæder mig over, at Lykkesgårdskolen nu får en ny start og nogle rammer, der giver sammenhængskraft. Vi går nu i dialog med entreprenøren om justering af detaljerne, lyder det fra Klaus Fog, skoleleder på Lykkesgårdskolen.

Afgørelsen betyder, at byggeprocessen kan gå i gang, så Lykkesgårdskolen kan flytte sammen igen i begyndelsen af 2016. Der arbejdes på en plan for genhusning, mens byggeriet står på. Forældrene vil få besked, når denne plan er klar.

Læs bedømmelsesudvalgets samlede rapport på vardekommune.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156