23948sdkhjf

CP vokser med afdeling i Jylland

Materieludlejningsvirksomheden CP fejrer 1. maj med åbningen af sin første afdeling i Jylland. Helt præcist i Galten vest for Aarhus.
Efter 28 succesrige år på Sjælland fortsætter CP med at vokse. I dag den 1. maj åbner materieludlejningsvirksomheden så sin første afdeling i Jylland i Galten ved Aarhus.

- Vi vil gerne styrke vores nuværende aktiviteter vest for Storebælt og servicere vores kunder på Fyn og i Jylland endnu bedre i fremtiden. Derfor glæder vi os rigtig meget til at åbne en helt ny afdeling i Galten, siger Julie Bruun, der er 2. generation i direktionen af den familiedrevet virksomhed med op mod 70 medarbejdere.

CP har købt en eksisterende ejendom med 1.200 kvadratmeter under tag på Marktoften 7, hvor virksomheden har etableret en komplet afdeling med kontor, værksted, vaskehal, lager og klargøring. Desuden har CP sikret sig en 13.000 kvadratmeter stor grund til oplagringsplads for containere, moduler, pavilloner, materiel og lifte.

Nye investeringer
Konceptet for den jyske afdeling bliver det samme som i Viby på Sjælland med udlejning af alle former for moduler, pavilloner, containere, materiel og lifte. I de seneste måneder har firmaet ifølge Julie Bruun investeret bredt i hele sortimentet til begge afdelinger.

Foruden et bredt program inden for materiel og lifte, tilbyder CP også containere, moduler og pavilloner samt komplette løsninger til byggepladsindretning.

- Vi går ind for totalløsninger, og derfor udvider vi konstant vores sortiment. Hvad der startede med køb, salg og udlejning af brugte containere, har udviklet sig til en virksomhed, der er en alsidig samarbejdspartner ikke mindst for byggeriet, men også for industrien og det offentlige, fortæller Allan Johnsen, som står i spidsen for den nye afdeling i Galten.
Læs mere om: CP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093