23948sdkhjf

VVSer valgt til renovering af historisk ejendom

Kjellerup VVS har indgået aftale med entreprenørfirmaet Hansson & Knudsen om ombygningen af det historiske Rømerhus i hjertet af Aarhus.
Det fynske entreprenørfirma Hansson & Knudsen fik i marts til opgave at ombygge den 4.500 m² store ejendom Rømerhus, som siden 1895 har tronet majestætisk op ved Skt. Clemens Bro i Aarhus.

Læs mere: Hansson & Knudsen på historisk mission i Aarhus

I rollen som hovedentreprenør står Hansson & Knudsen med ansvaret for at færdigprojektere de bærende stål-konstruktioner samt alle de tekniske installationer.

Til at stå for VVS-entreprisen har entreprenørfirmet nu indgået aftale med midtjyske Kjellerup VVS A/S, fortæller indehaver Claus Egholm til Building Supply.

Fornyelse inde og ude
Det omfattende renoveringsprojekt er allerede påbegyndt, og opgaven indebærer en udvendig restaurering samt en indvendig ombygning af Rømerhus. Når byggeriet står færdigt i forsommeren 2016, vil Rømerhus omdannes til en topmoderne seks-etagers bygning med restaurant, butik og kontorer.

Arkitekt på projektet er E+N Arkitektur, som har egen tegnstue i Rømerhus og dermed indgående kendskab til bygningen. Ingeniør er Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283