23948sdkhjf

Konsolidering på renoveringsområdet

Ommen & Møller A/S får overdraget DS Semaco A/S' aktiviteter indenfor betonrenovering og coating i Danmark. Med i overdragelsen følger en række medarbejdere.
Overdragelsen, som har virkning pr. 1. juli 2014, sker for Ommen & Møller for at styrke organisationen.

- Som det er mange bekendt, arbejder Ommen & Møller også indenfor coating og betonrenovering, og begge parter finder det naturligt med en konsolidering i branchen, som vil give en betydelig større volumen hos Ommen & Møller, hvilket er nødvendigt for at kunne matche de stadig større udbud fra især offentlige bygherrer, hvor opgaverne oftere bliver udbudt i større puljer, skriver partner i en pressemeddelelse.

Efter overdragelsen vil Ommer & Møller i Rødekro beskæftige et stort antal medarbejdere indenfor overfladebehandling, betonrenovering samt en større byggeafdeling.

Hos DS Semaco er overdragelsen resultatet af længere tids arbejde for at slanke organisationen og give selskabet en mere entydig profil. Efter overdragelsen vil selskabet således koncentrere kræfterne på fortsat at løse opgaver i Grønland indenfor overfladebehandling og renovering af tankanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093