23948sdkhjf

Flytning skal rykke arkitektfirma på flere fronter

Når White Arkitekter flytter til nyt hovedsæde i København, skal det rykke tegnestuen både fysisk og mentalt. Trækket bunder i en ambitiøs dyrkelse af det, som tegnestuen kendetegner ’det helt særlige’.
Arbejdet med skærpede metoder baseret på dybdegående analyser af de forhold, der omgiver arkitekturen, skal definere Whites fremadrettede arbejde og kræve optimerede fysiske rammer.

Et led i denne udvikling vil være Whites flytning af afdelingen i København fra Nyhavn til deres nye værksted i Njalsgade primo maj 2014. Afdelingen bliver fremover Whites hovedkontor. Det oplyser tegnestuen i en pressemeddelelse.

Kreativ værksted frem for kontor
- Hos White ønsker vi ikke længere at se os selv som et kontor, som så mange andre, men mere som et værksted, hvor arkitekten arbejder mere fysisk med faget i dets mange skalaer. Det gør vi for at komme tæt på det, som vi ser som det vigtigste i skabelsen af unik arkitektur – det ’stof’ som steder er gjort af. Hos White er det vigtigt for os at være kontekstuelle arkitekter med særligt fokus på bæredygtighed. Med det mener vi, at steder interesserer os, understreger Morten Vedelsbøl, kreativ chef hos White, og fortsætter

- Snarere end bevidstløst at pålægge en stil og strategi på forskellige steder og klimaer søger vi konstant det unikke i det stedslige som udgangspunktet for en bæredygtig, arkitektonisk idé – det, som vi i vores daglige arbejde kalder dyrkelsen af ’det helt særlige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109