23948sdkhjf

Indblik i Tønders rådhusprojekt

Rådhusprojektet i Tønder til 56 millioner kroner bliver om kort tid udbudt i licitation. Inden da vil Tønder Kommune vise, hvordan byggeriet vil forløbe. Det sker på et møde den 4. juni.
Det aarhusianske arkitektfirma Sleth vandt sidste juni arkitektkonkurrencen om projektering af udvidelsen af Tønder Rådhus – et projekt til 56 millioner kroner.

Læs mere: Sleth vinder rådhus-udvidelse

Nu bliver rådhusprojektet snart udbudt i licitation. Inden da ønsker Tønder Kommune at vise, hvordan byggeriet kommer til at tage sig ud, og inviterer derfor alle interesserede til et gå hjem-møde den 4. juni kl. 16.30-18.00.

- På mødet i Skærbæk i januar lovede vi at holde borgerne orienteret om projektet og det videre forløb, og det løfte står vi naturligvis ved. Derfor holder vi nu et nyt informationsmøde, hvor vi vil præsentere planerne og orientere om, hvor langt vi nu er, og hvad der skal ske i den nærmeste fremtid, siger borgmester Laurids Rudebeck.

På mødet vil arkitekt Rasmus Therkildsen fra Sleth præsentere rådhusprojektet, som det tager sig ud nu, efter at der gennem de seneste måneder har været arbejdet med tilpasning og finpudsning af tegningerne.

På mødet vil den overordnede tidsplan for byggeprojektet desuden blive gennemgået.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1