23948sdkhjf

KPC Holding A/S holder fanen højt

Entreprenørkoncernen KPC Holding i Herning har overskud, mens andre i branchen kæmper en brav kamp mod de røde tal på bundlinien.
Den familiejede entreprenørkoncern KPC Holding omsatte i 2006 for 3,2 mia. kr. og nåede et resultat efter skat på 33 mio. kr. Sammenlignet hermed har Skanska lige præsteret et underskud på en kvart mia. kr. på en meget større omsætning. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

- 2006-resultatet er ikke tilfredsstillende – men acceptabelt, når man ser det i forhold til dem, vi sammenligner os med, siger stifter og direktør Kurt Poulsen til avisen.

KPC koncernen satser på underleverandører og har derfor ikke de store investeringer i maskiner. Og det koncept ønsker man ikke at lave om på, selvom manglen på ledige hænder i bygge- og anlægssektoren har medført, at koncernen måtte betale ekstra for at få materialer indkøbt og arbejde udført til tiden.

Direktør for koncernen siger, at ekstrabetalingen er et valg virksomheden har truffet i kampen mod flaskehalsproblemerne, da virksomheden hellere vil betale ekstra og blive færdig til tiden, end betale bod på grund af forsinkelser.

KPC forventer, at 2007 bliver et bedre år end 2006, trods en faldende omsætning, men ordrebeholdningen er god og indeholder blandt andet ordrer på 20.000 m2 kontorbyggerier i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093