23948sdkhjf

GK vinder opgave på supersygehus

VVS og ventilation på byggefelt S2 på Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DNU, skal leveres af GK Danmark.
GK skal levere ventilation og VVS til et af de store byggefelter på et af Danmarks største og mest komplicerede hospitalsbyggeri, DNU. Det oplyser indeklimakoncernen i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om byggefeltet S2, der omfatter 38.900 m² fordelt på en række behandlings- og sengebygninger i 4-8 etager.

GK, som har vundet opgaven for Region Midtjylland sammen med Lindpro, rykker ind på byggepladsen i sommeren 2014 og skal aflevere byggeriet i april 2016.

Planlægning og samarbejde er nøglen
Projektets overordnede vision er at skabe et sammenhængende, bæredygtigt og effektivt byggeri, der har et attraktivt arbejdsmiljø. For at tilgodese denne vision har GK arbejdet tæt sammen med producenterne for at finde brugervenlighed og bæredygtige løsninger, der samtidig sikrer en effektiv proces.

De logistiske udfordringer på projektet imødekommer GK med grundig planlægning på forkant og arbejdstegninger i BIM værktøjet MagiCAD til Revit. Ligeledes betegnes et tæt samarbejde med producenter, leverandører og underentreprenører som essentielt for at lette processen omkring de høje dokumentationskrav.

Planlægning og samarbejde er nøglebegreber til at løse den udfordrende logistik i byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093