23948sdkhjf

Ramirent skal have ny direktør

Erik Høi, administrerende direktør for Ramirent i Danmark siden 2004, stopper efter gensidig aftale.
Efter gensidig aftale med Ramirent Group er det besluttet, at Erik Høi fratræder sin stilling som administrerende direktør for Ramirent i Danmark. Udlejningsvirksomheden oplyser på sin hjemmeside, at samarbejdet er indstillet med udgangen af maj måned.

Erik Høi har været en toneangivende person i bygge- og udlejningsbranchen i 29 år og har haft ansvaret for Ramirent i Danmark siden 2004, hvor Ramirent Group opkøbte Altima.

- Jeg vil gerne takke Erik for hans store arbejdsindsats og medvirken til en værdiskabende udvikling af såvel Ramirent Danmark og Ramirent Group gennem mange forskellige faser. Jeg anerkender i høj grad den værdi, Erik har tilført til Ramirent Danmark, og jeg ønsker ham det bedste fremover, siger koncerndirektør Magnus Rosén.

Den øvrige danske ledelsesgruppe fortsætter og blive ledet af Johan Eckerby, indtil en ny dansk administrerende direktør er fundet. Johan Eckerby er ansat i Ramirent Group og kommer fra Ramirents hovedkontor i Stockholm, men vil nu lede Ramirents danske afdeling fra kontoret i Greve. 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079