23948sdkhjf

Nyt Sjælsø: Vi er ikke et afviklingssetup

Strategien i det nye Sjælsø Management er at udvikle nye projekter, der ikke har noget med det gamle Sjælsø Gruppen at gøre.
Sjælsø Management har i denne uge solgt et boligprojekt med 42 lejeboliger i Søborg for 85 mio. kr. Der er tale om den første af i alt tre etaper i det tidligere TV-Byen, hvor de resterende to etaper ventes udlejet/solgt i løbet af 2014.

Sjælsø Management opstod i kølvandet på Sjælsø Gruppens konkurs sidste sommer med den primære opgave at videreføre projekterne Margretheholm, Teglholmen, Søborg Huse samt et rækkehusprojekt i Egå. Allerede i efteråret gav administrerende direktør Flemming Joseph Jensen dog udtryk for en ambition om at udvikle egne projekter, der ikke udspringer af Sjælsø Gruppens pipeline.

Disse ambitioner er ikke blevet mindre efter salget af Søborg Huse, og i et interview med dagbladet Børsen fortæller Flemming Joseph Jensen, at selskabet aktuelt er i dialog med både danske og udenlandske grundejere. Fokus er på at varetage opgaverne i det felt, der ligger mellem projektudvikling og byggestyring.

- Det tager tid, men vi regner med, at de første projekter, der ikke har noget med Sjælsø Gruppen at gøre, kommer på plads i løbet af nogle måneder. Her skal vi dokumentere, at vi ikke er et afviklingssetup, men er her på ubestemt tid, siger Flemming Joseph Jensen til Børsen.

I den fondsbørsmeddelelse, der er udsendt i forbindelse med salget af Søborg Huse, oplyser Sjælsø Management, at selskabet forestår udvikling og opførelse af yderligere cirka 15.000 m² boliger i området, som forventes igangsat i løbet af 2014/2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093