23948sdkhjf

Dansk ingeniør i spidsen for Tyréns energisatsning

Jan Holsøe skal udvide Tyréns forretning indenfor installations-, energi- og indeklima i Øresundsregionen. Målet er at opbygge en afdeling på 40-60 medarbejdere i Malmö i løbet af to år.
Jan Holsøe kommer fra en stilling som afdelingsleder for VVS og Ventilation i Balslev A/S og har tidligere været ansat i 12 år i Hansen, Carlsen & Frølund A/S (HaCaFrø), som Tyréns overtog i januar måned i år. Han skal via dette kendskab være med til at skabe et effektivt og funktionelt samarbejde på tværs af Øresund.

Jan Holsøe er uddannet civilingeniør med speciale i indeklima og energiøkonomi og har gennem hele sin karriere arbejdet som rådgiver indenfor alle typer af byggeri – fra komplekse bygninger som laboratorier og sygehuse til kontorbyggerier og skoler.

Desuden har han stor erfaring med projektledelse og deltager i RIVVS (F.R.I.), FSTA (Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur)og er tilknyttet DTU – ICIEE (Internationale center for indeklima og energi) som ekstern underviser, vejleder og eksaminator.

Tyréns – stiftet i 1942 – er et af Sveriges førende rådgivende ingeniørfirmaer med 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer over hele Sverige, datterselskaberne Tari i Estland, AKT II i London og HaCaFrø i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095