23948sdkhjf

Erfaren brobygger styrker Atkins Danmark

Christian von Scholten, der i sine unge år var med til at opføre den nye triumfbue i Paris, er ansat som ny chef for ingeniørvirksomhedens broafdeling øst for Storebælt.
Ingeniør Christian von Scholten (57) er blevet ansat som afdelingschef for Atkins' broafdeling Øst, hvor han skal stå i spidsen for halvdelen af Atkins godt 50 medarbejdere, der har brorådgivning som speciale.

Han er den tredje afdelingschef, som de seneste måneder har meldt sin ankomst inden for bro- og vejområdet hos Atkins, som dermed har bragt sig i position til at løse endnu flere totalopgaver inden for vej og ikke mindst bane, hvor der i de kommende år skal løses mange opgaver.

Christian von Scholten er uddannet bygningscivilingeniør fra DTU og har 25 års erfaring med at arbejde på infrastrukturprojekter. Ikke mindst på broområdet, som han har arbejdet med gennem 13 år i Rambøll og senest 12 år som afdelingsleder for Niras broafdeling.

Hans karriere startede dog et helt andet sted, nemlig i Paris, hvor han var med til at projektere den nye triumfbue (La Grande Arche) for Erik Reitzels ingeniørfirma. En af hovedopgaverne var at sikre, at entreprenøren rent faktisk byggede triumfbuen i overensstemmelse med ingeniørens og arkitekt Johan Otto von Spreckelsens visioner.

Siden Atkins i 2010 overtog ingeniørvirksomheden Gimsing & Madsen, er virksomhedens aktiviteter inden for både bro- og vejområdet vokset støt, og udviklingen er fortsat positiv. Aktuelt arbejder virksomheden blandt andet med projektering af vej- og jernbanebroer på den nye København-Ringsted bane (projekt TP 40).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095