23948sdkhjf

Gulvbranchens Initiativpris gik til skolehjem

Formanden for Gulvbranchen, Christian Strøm, overrakte den 30. marts Gulvbranchens Initiativpris 2006 til Skolehjemmet EUC-Midt i forbindelse med overrækkelsen af svendebreve til de nyuddannede gulvlæggere.
Skolehjemmet i Viborg får prisen for deres indsats for at give lærlingene de rette rammer for deres ophold på Gulvskolen i Viborg. Gulvlæggerlærlingene fra hele landet gennemfører skoleopholdene i udannelsen på skolen i Viborg. Derfor er det af stor betydning, at rammerne på Skolehjemmet er så gode som muligt.

- Vi kender alle fra os selv, at det er nemmest at yde vort bedste, når vi er på hjemmebane. Sådan er det også, når vi skal lære noget. Det er nemmere at lære noget, når det foregår under trygge rammer. Derfor spiller Skolehjemmet en meget stor rolle, når lærlingene er i Viborg, sagde Christian Strøm blandt andet i sin begrundelse for, at prisen i år går til Skolehjemmet.

Gulvbranchens Initiativpris går til personer, virksomheder og organisationer, der yder en særlig indsats for at fremme gulvbranchen, branchens virksomheder og medarbejdere. Sidste år gik prisen til Lilli Kirkeskov Jensen for hendes arbejde for at fremme brugen af stående gulvlægning.

Gulvprisen var i år større end normalt, fordi Gulvsektionen i Dansk Byggeri havde fordoblet beløbet til 50.000 kr. Pengene fra Gulvsektionen stammer fra en gave i forbindelse med organisationens 100 års jubilæum i 2006.

- Branchen har et godt og konstruktivt samarbejde med skolen og Skolehjemmet. Det gode samarbejde har betydet en stigende tilgang til uddannelsen. Det nye hold svende er på 25 og dermed det største i flere år. Det lover godt for fremtiden, for der er mangel på veluddannede svende i branchen, slutter Christian Strøm.

Kilde: Dansk Byggeri - www.danskbyggeri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094