23948sdkhjf

Ny teknikentreprise til midtjysk VVS-firma

Kjellerup VVS har indgået aftale på en teknikentreprise på en renovering og ombygning af 75 lejligheder i Silkeborg.
AAB Silkeborg gennemfører en renovering og opgradering af fem boligblokke på Århusvej i Silkeborg. Projektet indebærer blandt andet, at de 90 eksisterende lejemål sammenlægges til 75.

Byggefirmaet Knudsgaard A/S fra Højslev ved Skive vandt i maj hovedentreprisen på projektet med et bud på 66,9 millioner kroner. Det skriver Midtjyllands Avis.

Teknikentreprise til Kjellerup VVS
Nu har byggefirmaet så indgået aftale med Kjellerup VVS A/S om en teknikentreprise på renoveringen af de fem blokke.

- Det er den første opgave Kjellerup VVS skal udføre sammen med Knudsgaard, og vi ser meget frem til at løse opgaven sammen dem i en god og ordenlig kvalitet med aflevering til tiden, siger direktør i Kjellerup VVS, Claus Egholm, til Building Supply.

VVS-firmaet tager blandt andet del i opgraderingen af lejlighederne ved at udskifte VVS-installationer og sanitet samt udføre ventilation og blikarbejde. På opgaven vil firmaet have tilknyttet to til fire montører på VVS og ventilation samt en til to lærlinge i byggeperioden. Dan Topp vil være projektleder på sagen for Kjellerup VVS.

Renoveringen af lejlighederne går i gang nu i juni og løber efter planen frem til marts 2017. Projektet løber op i samlet 80 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156