23948sdkhjf

Solar lukker hovedsædet i Kolding

Solar A/S lukker sit koncernhovedsæde i Kolding og flytter til Vejen. Flytningen vil ske afdelingsvis og være afsluttet ved årets udgang.
Koncernen får til huse på samme adresse som datterselskabet Solar Danmark, hvor blandt andet koncernens største logistik- og videncenter er placeret. Det oplyser Solar i en pressemeddelelse.

- Vi mener, det giver god mening, at medarbejdere i koncernfunktioner som eksempelvis IT, indkøb og marketing kommer tættere på driften. Det er med til at øge forståelsen for forretningen, samtidig med at vi vil spare driftsomkostninger. Endelig vil salget af hovedsædet i Kolding frigive kapital, siger koncernchef Anders Wilhjelm.

Frigør kapital til udvikling af forretningen
Solars karakteristiske hvide bygning i Kolding bliver sat til salg, og dermed er det et farvel til mange års historie i Kolding.

- Selvfølgelig er det vemodigt, og det har været en svær beslutning, men vi mener, at det er den rigtige forretningsmæssige beslutning for Solar, siger Jens Borum, der er formand for bestyrelsen i Solar.

- Flytningen skal bidrage til at skabe mere driftsnære og fleksible koncernfunktioner og skal frigøre kapital, som vi i stedet kan bruge til at udvikle forretningen, påpeger bestyrelsesformand Jens Borum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266