23948sdkhjf

Rekordoverskud og ny funkisserie

Typehusfirmaet Lind & Risør har solgt ud af jordbesiddelser og dermed opnået det bedste årsregnskab nogensinde.
Virksomheden Lind & Risør har solgt ca. 80 grunde uden byggepligt og dermed realiseret det bedste resultat i virksomhedens historie. Det skriver dagbladet Børsen.

Overskud før skat lød på 263 mio. kr. og skyldes i høj grad indtægter fra virksomhedens jordbeholdning, og administrerende direktør Jesper Lind anslår det reelle overskud til at ligge på ca. 50 millioner før skat.

Årets omsætning blev på 829 mio. kr. og er fordoblet over de sidste fire år, men dog stadig noget under 2005-niveau, hvor omsætningen lå på lidt over en milliard.

Lind & Risørs ledelse er positive overfor udviklingen og har gode forventninger til 2007.

- Vores ordrebøger er fulde for resten af året, og der er fuld gang i produktionen – bl.a. med opførelsen af store projekter med klyngehuse i Karlslunde, Albertslund, Espergærde, Taastrup og flere andre steder på Sjælland. Og vi kommer i 2007 til at bygge lige så mange huse, som vi plejer. Desuden forventer vi os meget af den nye Funkis Serie, som vi netop har lanceret her i påsken. Her mærker vi allerede en meget stor interesse fra familier, som ønsker sig en designerbolig med et stærkere og mere individuelt udtryk, men stadig til en fornuftig pris, siger Jesper Lind til avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078