23948sdkhjf

Danskerne vilde med træhuse som samlesæt

Danskerne er for alvor ved at få øjnene op for de prisbillige samlesætsboliger ”Bo Klok”, som Skanska og Ikea står bag. 39 nye træ-rækkehuse står snart klar til indflytning ved Bækholmen i Målev.
39 nye ”Bo Klok” træ-rækkehuse står efter planen klar til indflytning den 19. juni. Entreprenørfirmaet Skanska har sammen med Ikea udviklet konceptet og boligerne er blevet godt modtaget i både Sverige og Norge. Og nu er danskerne også ved at få øjnene op for modulbyggeriet, skriver Ballerup Bladet.

- Vi har fået mange gode tilbagemeldinger. I forbindelse med byggeri på den traditionelle måde er der mange faktorer at tage hensyn til, og ofte forsinkes selve byggeprocessen. Med et hus som "Bo Klok" får du en prisbillig bolig, hvor nøgleord som kvalitet og fleksibilitet er fremtrædende. Da huset er produceret i træ, er der ikke store udgifter til vedligeholdelse. I samlet forbrugsomkostninger er det budgetteret til kun godt 20.000 kroner om året. Og som køber er det dejligt nemt at gå til, fortæller salgskoordinator i Skanska Bolig, Vibeke Troensegaard til avisen.

Byggeriet i Målev er første gang ”Bo Klok” bliver opført som et rækkehus, og interessen for projektet har været stor, informerer salgskoordinatoren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.395