23948sdkhjf

Internationaliseringen er over os!

Bygherreforeningen inviterer til årskonference den 22. maj kl. 10-18 under overskriften ”Internationaliseringen af dansk byggeri”. I år folder konferencen sig ud i Auditoriet hos Ørestadsselskabet, Arne Jacobsens Alle 17, 2300 København S.
Internationaliseringen kan ses ud fra to perspektiver – indefra og ud eller udefra og ind. På årskonferencen er fokus på de udefrakommende impulser, der har indflydelse på den danske bygge- og ejendomssektor. Hvilke fordele er der for bygherren ved en stigende grad af internationalisering? Hvad betyder den øgede konkurrence på såvel pris som mangfoldighed for løsninger og kvaliteter i byggeriet?

Med Ørestaden som kulisse vil der blive taget fat på de mange aspekter, som den øgede internationalisering bringer med sig. Byggeriet er i disse år udsat for store kulturelle ændringer grundet øget internationalisering. Samtidig bliver bygherren mødt med krav om større kundeorientering og øget samarbejde. Alt dette for at opfylde slutbrugerens behov for fleksible bygninger til overkommelige priser.

Hvilke krav stiller den øgede internationalisering til bygherren? Og hvilke muligheder åbner sig ved internationaliseringen? er nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret via spændende indlæg på årskonferencen.

Kom og hør blandt andre:

· Hvad betyder internationaliseringen for konkurrencen i dansk byggeri? v. direktør Agnete Gersing, Konkurrencestyrelsen

· Hvilken indflydelse har internationaliseringen på arkitekturen i Danmark? v. arkitekt og partner Morten Holm, Schmidt Hammer Lassen

· Bo Klok som eksempel på brugerorienteret system eksport v. Marketing manager Ewa Magnusson, BoKlok AB

· Entreprenørens brug af udenlandsk arbejdskraft v. divisionsdirektør Erik Jæger, MT Højgaard.

Tilmelding via mail med angivelse af navn, virksomhed og e-mail for alle deltagere (samt evt. EAN). Medlemspris 600 kr.; øvrige deltagere 1.600 kr. (plus moms).

Seneste tilmelding er tirsdag den 8. maj.

Læs mere om arrangementet på Bygherreforeningens hjemmeside

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093