23948sdkhjf

Ny næstformand for Dansk Byggeri

Ved Dansk Byggeris repræsentantskabsmøde den 9. maj blev Peter Assam, adm. direktør i Spæncom, valgt til ny næstformand. Povl Christensen blev genvalgt som formand, mens Halldor Pall Ragnarson og Johnny Røn er nye i bestyrelsen.
Ved Dansk Byggeris årlige repræsentantskabsmøde den 9. maj 2007 blev Peter Assam, adm. direktør i Spæncom, valgt til ny næstformand. Han afløser murermester Jørn Buch Andersen, Otte P. Nedergaard, der fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem.

- Jeg ser frem til arbejdet som næstformand, siger Peter Assam, der har siddet i Dansk Byggeris bestyrelse i to år.

Vil forbedre rammebetingelserne
- Jeg vil arbejde for at forbedre rammebetingelserne for alle medlemmer, og så vil jeg naturligvis, med min baggrund, sætte særligt fokus på industriel produktion i byggeriet, understreger Peter Assam, der fra sine tidligere jobs har stor international erfaring, og som i dag er adm. direktør for betonelementvirksomheden Spæncom.

- Som jeg allerede annoncerede sidste år, trapper jeg ned på organisationsarbejdet, forklarer murermester Jørn Buch Andersen, Otte P. Nedergaard, der fratræder som næstformand for at blive menigt medlem af bestyrelsen.

- Nu er overenskomsterne i hus, og så er det naturligt, at jeg bruger lejligheden til at takke af som næstformand. Jeg ønsker Peter Assam held og lykke, og ser frem til det fortsatte gode samarbejde i bestyrelsen. Særligt mit parløb med formanden, Povl Christensen, har været helt unikt.

Jørn Buch Andersen var en af arkitekterne bag Dansk Byggeri, idet han var formand for BYG, da denne fusionerede med Danske Engtreprenører og dannede Dansk Byggeri i 2003. Han har desuden været oldermand i Københavns Murerlaug siden 1978 og har været med i ledelsen af Dansk Arbejdsgiverforening siden 1982.

Peter Assam har været bestyrelsesmedlem i Dansk Industri, Entreprenørforeningen og Danske Entreprenører. Han har stor international erfaring og har blandt andet arbejdet i Brasilien og England.

To nye bestyrelsesmedlemmer
Ved repræsentantskabsmødet blev Povl Christensen desuden genvalgt som formand, mens direktør Halldor Ragnarsson fra E. Pihl & søn og direktør Johnny Røn fra Entreprenør Erling Jensen er nye i bestyrelsen.

Kilde: Dansk Byggeri / http://www.danskbyggeri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096