23948sdkhjf

Udstilling i Henning Larsen Architects-huse

To boliger tegnet af det verdenskendte arkitektfirma Henning Larsens Architects bliver i et år forvandlet til udstillingslokaler. På udstillingen vises to forskellige boliger, hvor alt er gennemført i en blanding af dansk og internationalt topdesign.
Hvordan ser en bolig ud, når hvert eneste møbel og alle materialer er skabt af førende designere og producenter?

Spørgsmålet kan man selv svare på ved at besøge den dobbelte udstilling, hvor to boliger spækket med danske og internationale designeres værker, holder åbent hus.

Sammen med Henning Larsen Architects, Fritz Hansen og kunstnere fra Galleri Cobra har Bülow & Nielsen bygget og indrettet to boliger, der ude og inde udstiller noget af det ypperste inden for industrielt design.

– Vi har valgt at indgå et samarbejde med nogle af de dygtigste arkitekter og designere for at vise, at der opstår en tiltrængt helhed, når selve boligen er designet af arkitektoniske verdensstjerner – og møbler og brugsgenstande samtidig er skabt af de ypperste danske og internationale designere. Denne helhed er med til at understrege husenes kvalitet, siger koncerndirektør Steffen M. Baungaard, Bülow & Nielsen.

Det verdensberømte arkitektfirma Henning Larsen Architects har for Bülow & Nielsen designet et enfamiliehus, hvor de to første eksemplarer netop er blevet bygget i Skovlunde - ud imod Skovlunde Naturpark. Åbningen af de to første boliger er en verdenspremiere på Henning Larsens Architects’ nyfortolkning af boligen med hus og have. Arkitekterne har designet en familiebolig med plads til at bo, lege og arbejde. Den moderne familie har brug for fleksibiltet.

Udstillingen er blevet til i et samarbejde mellem Bülow & Nielsen, Henning Larsen Architects, Fritz Hansen og Galleri Cobra med bidrag fra bl.a. Montana, Luceplan, Kvadrat, Boform Køkkener, Gaggenau og Vipp.

Besøgsadresse: Tangevej 60 og 62, 2740 Skovlunde - hver søndag fra 13.00 til 16.00

Kilde: NCC - www.ncc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109