23948sdkhjf

Indu-lak A/S i Them solgt

Med Mezzanin Kapital a/s som kapitalpartner har Peter Lynge Jensen overtaget indu-lak A/S i Them.
Indu-lak har fået nye ejere, efter Peter Lynge Jensen har overtaget familie-virksomheden i samarbejde med Mezzanin Kapital a/s.

- Jeg har et stykke tid haft planer om at drive egen virksomhed, og jeg var på udkig efter en veldreven virksomhed med god drift, der samtidig var indstillet på et ejerskifte. Her passede indu-lak A/S perfekt, blandt andet fordi jeg ser nogle spændende udviklingsmuligheder i virksomheden, siger Peter Lynge Jensen, der kender branchen fra et tidligere jobs som produktionschef på en virksomhed inden for industrilakering.

Indu-lak har en lang historie bag sig. Den startede i 1889 som almindelig malerforretning og blev i 1967 Danmarks første udbyder af industrilakering. Familien Christensen overtog virksomheden i 1980, hvorefter indu-lak A/S fik sin nuværende adresse i Knudlund Industricenter, Them.

Speciale i alu-elementer
Virksomheden og dens 22 medarbejdere har især specialiseret sig i pulverlakering af emner i aluminium, og en stor del af virksomhedens aktivitet er fokuseret på pulverlakering af elementer til glasalu-facader til byggeri.

Virksomheden har således haft opgaven med pulverlakering af de omfattende leverancer af glasalu-elementer til større byggerier som blandt andet DR-Byen og Fields i Ørestaden.

- Kvalitet er afgørende for os. Virksomheden vil blive drevet videre efter de hidtidige ejeres vision om at lave den bedste kvalitet og yde den bedste leveringsservice inden for branchen, siger Peter Lynge Jensen.

Kilde: Indu-lak – www.indulak.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157