23948sdkhjf

Årets Uddannelsespris til Ringsted Bygningsentreprise

- Hellere uddanne vores medarbejdere med risiko for, at de rejser - end ikke at uddanne dem med risiko for, at de bliver, lyder sloganet hos Ringsted Bygningsentreprise. Den fremsynede uddannelsesstrategi belønnes nu med Uddannelsesprisen 2007.
Når Ringsted Bygningsentreprise med deres slogan lover uddannelse til alle medarbejderne, er det ikke blot tomme ord:

- Sloganet passer godt til den åbne og fremadret­tede uddannelsesstrategi, som virksomheden har sat i system for at sikre en løbende udvikling af alle deres medarbejderes kompetencer, mener Per Tagora, formand for Dansk Byggeris Uddannel­ses­­udvalg.

Uddannelsesudvalget har derfor valgt at give årets uddannelsespris til Ringsted Bygningsentreprise. Prisen blev overrakt af Per Tagora i forbindelse med Dansk Byggeris repræsentantskabsmøde den 9. maj.

- Ringsted Bygningsentreprise får Uddannelsesprisen, fordi virksomheden er et forbillede for at skabe plads til den daglige dialog og viden samt for at anspore medarbejderne til at deltage aktivt i kvalitetsudviklingen, lød begrundelsen fra Per Tagora.

En stolt og glad mand
Det var en glad og stolt direktør for Ringsted Bygningsentreprise, Søren Faebo Larsen, der modtog prisen sammen med direktør for Altan.dk Peter Knudsen. Peter Knudsen er den tidligere ejer af Ringsted Bygningsentreprise og har været med til at starte alle uddannelsesaktiviteterne op.

- Det er dejligt at få et klap på skulderen for de ting, vi gør. Siden vi startede virksomheden i 1994, har det været vores ambition at gøre en ekstra indsats for uddannelse af medarbejderne. Vi tror på, at vi får både bedre medarbejdere og en bedre virksomhed ud af det, sagde Søren Faebo Larsen.

Uddannelsestilbud hos Ringsted Bygningsentreprise
Hos Ringsted Bygningsentreprise spænder uddannelsestilbuddene til de knap 90 ansatte over alt lige fra de praktiske håndværksmæssige og faglige færdigheder, omgangstone, service og formandskurser til uddannelse på videregående niveau fx i forhandlingsteknik, konflikt­hånd­tering og deciderede lederuddannelser.

Ud over at uddannelse giver dygtige medarbejdere, der kan være med til at udvikle virksomheden, er der i følge Søren Faebo Larsen også en anden fordel:

- Det er nemmere at holde på medarbejderne, når man uddanner dem. De får lyst til at blive i virksomheden. Både fordi de kan se, at ledelsen ønsker at investere i dem, men også fordi de hele tiden får mulighed for at udvikle sig og prøve kræfter med nye ting.

Kilde: Dansk Byggeri - www.danskbyggeri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098