23948sdkhjf

Facadens sikre valg

Skalflex har udviklet en meget stærk og alsidig facademaling, der er let at påføre og hæfter på næsten alle typer underlag, så derfor får danske husejere nu lettere ved at træffe et rigtigt og sikkert valg rent byggeteknisk set, når der skal vælges maling til husets facader.
Skalflex A/S i Viborg har udviklet en ny stærk og meget økonomisk, allround kvalitetsmaling til facaden, der er så let at påføre og så alsidig og fleksibel i anvendelsen, at stort set intet kan gå galt. Den kan således anvendes på langt de fleste typer af underlag - ja selv overflader, der tidligere har været behandlet med andre malingstyper.

Nyheden hedder Multidæk Murmaling og er en videreudvikling af den 35 år gamle Skalflex Facadestruktur - blot med en anden konsistens, så den ikke skal svummes eller spartles på, men er lige så let at arbejde med og at påføre som en ganske almindelig maling.

Multidæk Murmaling har bibeholdt alle de gode gamle kvaliteter og egen-skaber fra Skalflex Facadestruktur. Den er således en akryl-/silikatbaseret maling med en ekstrem god vedhæftning på næsten enhver muret eller pudset bund samt på allerede malede overflader. Den er vandafvisende og beskytter muren effektivt mod vejr og vind, ligesom den er nem at holde ren.

Samtidig giver den unikke kombination af akryl og silikat en meget holdbar maling, der ikke så let nedbrydes. Erfaringer fra både dansk og udenlandsk byggeri dokumenterer således, at malingen er ekstrem slidstærk og mange steder har vist en holdbarhed på over 20 år.

En anden meget vigtig faktor for holdbarheden er, at Multidæk Murmaling er diffusionsåben og derfor tillader muren at ånde. Z-værdien, der angiver hvor meget malingen hindrer muren i at ånde, er under 1,0.

Kilde: Skalflex - www.skalflex.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125