23948sdkhjf

Byggeweb får tysk ejer

Den danske leverandør af digitale værktøjer til byggebranchen bliver en del af tyske RIB Software AG og tager et stort skridt mod yderligere internationalisering.
RIB Software hører til blandt de førende virksomheder inden for BIM-software, og ifølge Mads Bording, CEO i Byggeweb, skal overtagelsen ses i lyset af Byggewebs ambition om at udvikle sig fra en lokal succes til en global virksomhed.

I denne proces er vi kommet i så tæt dialog med RIB, der deler vores vision om, at skabe markedets bedste team med markedets bedste og mest innovative produkter til vores kunder, at udfaldet er blevet, at vi er stærkere sammen end summen hver for sig, udtaler Mads Bording.

Byggeweb er stiftet i 1997 og realiserede i 2013 et overskud før skat på 11,6 mio. kr. ud af en omsætning på 40,4 mio. kr.

- Overtagelsen er et resultat og en anerkendelse af vores indsatser for at skabe værdi for vores kunder. Samtidig er det også et løfte til vores kunder om, at vi vil fortsætte vores daglige arbejde og fokusere på, at skabe værdi for netop dem, siger Mads Bording.

RIB Software beskæftiger flere end 600 ansatte og sidder på mere end 80 pct. af det tyske marked. Virksomhedens hovedprodukt hedder ”iTWO” og er en 3D til 5D modellerings-, simulerings- og rapporteringsplatform, specifikt designet til byggeriet. Med Byggeweb ønsker man at blive stærkere og bedre på en række områder herunder at tilbyde iTWO som en SaaS-løsning, øge collaboration og tilføje 6D til iTWO gennem en integration med Byggeweb.

Alle Byggewebs produkter videreføres selvstændigt, og der vil fortsat blive videreudviklet på disse. Overtagelsen vil bidrage til, at Byggeweb kan tilbyde en række helt nye BIM-løsninger på eksisterende markeder og eksisterende Byggeweb-løsninger i nye markeder. Byggeweb bliver nordisk hovedkontor og vil fortsat tilbyde support, implementering, rådgivning, salg, udvikling og administration fra kontoret i Ryesgade på Nørrebro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109