23948sdkhjf

Trælastkoncern køber vinduesfabrik

Davidsen Tømmerhandel har overtaget ejendom, der senest tilhørte JVK. De 32.000 m² skal bruges som centrallager.
Pr. 1. oktober 2014 overtager Davidsen Tømmerhandel A/S den tidligere møbel- og vinduesfabrik i vestjyske Føvling. Ifølge JydskeVestkysten er planen i første omgang at anvende 25.000 af ejendommens 32.000 kvadratmeter som lager for byggemarkedsvarer og egne importvarer.

- Et centrallager i Føvling er ideelt, fordi vi blandt andet udvider mod nord. Inden for det seneste par år har vi åbnet byggemarked og trælast i Brørup, og med overtagelsen af Vejen Trælast har vi udvidet med et stort byggemarked og tilhørende trælast og håndværkerbutik i Vejen, siger tømmerhandler Povl Davidsen til avisen.

Med overtagelsen flytter Davidsens ti medarbejdere fra sit eksisterende lager i Vamdrup til det nye lager, hvor man i løbet af foråret forventer at ansætte yderligere en håndfuld. Ejendommen i Vamdrup skal fremover bruges som lager for Davidsens webshop.

Colliers i Vejle har solgt ejendommen, der blev opført i 1970’erne af Føvling Møbelfabrik - ifølge JydskeVestkysten til en pris på omkring 15 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096