23948sdkhjf

Casa bygger boliger for 800 millioner

Den nordiske ejendomsfond CapMan Real Estate og entreprenørvirksomheden Casa A/S har netop indgået aftale om op mod 22.000 m² boliger på Sundmolen i København.
- I Casa er vi meget stolte over og glade for at skulle realisere dette projekt i samarbejde med CapMan, en international respekteret investor, udtaler bestyrelsesformand Michael Mortensen og fortætter:

- Vi glæder os også til samarbejdet med By og Havn samt Københavns Kommune. Vi har alle høje ambitioner og store forventninger til et projekt med den flotte beliggenhed.

Beliggenheden bliver på den sydvendte del af Sundmolen lige ud til rekreative vandområder. Projektet er tegnet af Arkitema og rummer op mod 22.000 m² fordelt på tre byggefelter, hvor der både skal opføres rækkehuse og etagelejligheder. Boligerne skal sælges som ejerboliger, og salget forventes at gå i gang, når lokalplanen er på plads. Lokalplanen for projektet vil blive offentliggjort i efteråret 2014.

Den samlede projektværdi er cirka 800 mio. kr.

- For Capman passer investeringen perfekt til Capmans strategi om at investere i sikre projekter med et attraktivt værdiudviklingspotentiale. Vi har noteret os det voksende boligbehov i København, og vi ser nogle spændende perspektiver i beliggenheden på Sundmolen. Vi ser ligeledes frem til et stærkt og langt samarbejde med Casa, siger CapMan’s Senior Partner Torsten Bjerregaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.737