23948sdkhjf

Problemer for selskaber bag prestigefuldt Aarhus-projekt

Ejendomsselskaberne bag Z-huset på Aarhus Havn, Marselis Ejendomme og Søgaard Ejendomme, har problemer med regnskaberne. Z-huset bliver dog ikke berørt af situationen, forsikrer direktør.
Det skriver JP Aarhus.

Z-huset fik sidste måned nyt liv, da entreprenøren A. Enggaard indgik aftale om byggeriet af de 140 lejligheder på Aarhus bynære havnearealer. Prestigeprojektet har stået stille siden 2009, hvor arbejdet gik i stå efter etableringen af parkeringskælderen.

Læs også: Aarhusiansk prestigeprojekt genoptages

Nu kan JP Aarhus så oplyse, at de to selskaber bag projektet, Marselis Ejendomme og Søgaard Ejendomme, har problemer . Værst lader det til at stå til med Marselis Ejendomme, som ifølge det nyeste regnskab har en negativ egenkapital på 16,6 millioner kroner, hvorfor lån eller salg af ejendomme ifølge selskabets ledelse anføres som en forudsætning for selskabets fortsatte drift.

Direktør i Z-huset, Johnny Bihl, understreger dog, at projektet ikke er berørt af ejendomsselskabernes problemer. Finansiering af byggeprocessen, som netop er igangsat, ligger således hos A. Enggaard og bankforbindelsen Nordea.

Original artikel: http://jyllands-posten.dk/aarhus/erhverv...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157