23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen samler aktiviteterne i Aarhus

Med et nyt fælles teknikhus på 3.000 kvadratmeter samler Kemp & Lauritzen-koncernen aktiviteterne i Aarhus. Som noget nyt indrettes et specielt teknikrum, der skal anvendes som showroom.
Kemp & Lauritzen-koncernen tæller de tre selskaber Kemp & Lauritzen A/S, Glenco A/S og L&H-Rørbyg A/S. Alle teknikentreprenørens tre selskaber har i dag lokalafdelinger i Aarhus, hvor de tilbyder fagkompetencer indenfor henholdsvis el, ventilation/indeklima og rør/vvs.

- Men i takt med at de tekniske discipliner hænger mere og mere sammen, ønsker vi at imødese kundernes behov for en samarbejdspartner, der tænker i helhedsorienterede løsninger, fremfor i selvstændige fagentrepriser, skriver Kemp & Lauritzen om årsagen til at man nu samler de tre selskaber under samme tag.

Det nye, 3.000 kvadratmeter store teknikhus kommer til at ligge på Anelystparken 38 i Tilst. Byggeriet forventes at være færdigt ved udgangen af 2014, og samler dermed de knap 200 medarbejdere under samme tag.

Nye tiltag giver nye muligheder
Kemp & Lauritzen koncernen har i forvejen tre andre teknikhuse i henholdsvis, København (Hvidovre), Odense og Aalborg.

- Vores erfaring viser, at den daglige kontakt på tværs af fagene styrker den helhedsorienterede tankegang, hvorved vi finder de fælles løsninger, der bidrager med størst værdi til kunden, fortæller salgsdirektør Benny Max.

Som noget nyt vil der i teknikhuset i Aarhus blive indrettet et specielt teknikrum, som skal anvendes aktivt som showroom, til demonstration og til uddannelse.

- Vi har en ambition om at blive en bedre sparringspartner for vores kunder, og vil i større grad invitere til inspiration. I det nye showroom vil vi få mulighed for at kunne demonstrere nye tiltag inden for moderne og energieffektive tekniske installationer og styringer, slutter Benny Max.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109