23948sdkhjf

Rejsegilde på Gudenå Hospice

Det kommende Gudenå Hospice rejser sig i Brædstrup. Mandag blev der holdt officielt rejsegilde på byggeriet, der efter planen står klar den 1. april med 9 pladser.
Et langt forarbejde er nu ved at gøre en idé til virkelighed. Der er nu sat spær på den bygning, som skal rumme regionens nye og femte hospice.

- I foråret tog vi de første spadestik. Nu er der rejst mure – og vi har en driftsoverenskomst og fået ansat en hospicechef, så projektet er i den grad godt på vej, siger Hans Jørgen Hørning, formand for bestyrelsen for den selvejende institution, der står som ejer af hospicet.

Undervejs er der sket et skifte, idet de første tanker om at flytte ind i bygningerne fra det tidligere hospital i Brædstrup måtte opgives. I stedet bygges der nyt, der er fuldstændigt tilpasset den kommende funktion.

Udvidelsesmuligheder fra start
Entreprenørfirmaet Chr. Johannsen A/S er ifølge hsfo.dk totalentreprenør på hospicet med Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S og Ingeniørgruppen Varde A/S som underrådgivere.

Det nye hospice bygges med økonomisk støtte fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Regionen har indgået driftsoverenskomst med Danske Diakonhjem, der skal stå for driften.

Gudenå Hospice vil starte med ni pladser, men med mulighed for at udvide til 12 pladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079