23948sdkhjf

Teknikentreprenør i nordjysk offensiv

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro udvider forretningen i Aalborg med to nye forretningsområder: VVS og servicekoncepter til industri- og erhvervsvirksomheder.
Til at stå i spidsen for udviklingen har Lindpro ansat John Lind som afdelingsleder fra i dag den 1. oktober. John Lind kommer fra en stilling som administrerende direktør ved Nordelektro A/S i Aalborg. Med solide kompetencer inden for udvikling af servicekoncepter til industri- og erhvervsvirksomheder bliver han dermed drivkraften bag at udvikle Lindpro til en stærk aktør inden for området:

- Mange leverandører tilbyder efterhånden facility services, men når det kommer til service på industrianlæg og produktionsudstyr, er der ikke mange, der har de tekniske kompetencer, der skal til. Det har vi i Lindpro. Samtidig har vi størrelsen til at kunne lave et stort servicekoncept, der bidrager til øget produktivitet og økonomisk besparelse for industrivirksomhederne, siger John Lind.

Totalløsninger er populære
Med åbningen af en VVS-afdeling i Aalborg kan Lindpro også tilbyde kunderne udrykning til akutte tekniske opgaver i hele Jylland og et større, geografisk spredt mandskab til at sikre landsdækkende kunder bedre service. Til at varetage dette område har Lindpro pr. 1. november ansat Klaus Eliasen som servicechef med ansvar for VVS, ventilation, køl og sprinkler. Klaus Eliasen kommer fra en stilling som centerchef hos Caverion A/S i Aalborg.

Foruden det landsdækkende samarbejde med Lindpros øvrige VVS-afdelinger i Vejle, Aarhus og København kommer Klaus Eliasen til at arbejde tæt sammen med den tidligere afdelingsleder, Henrik Garder, der fortsætter som servicechef for el og svagstrøm.

- Med vores stærkt specialiserede og samtidig brede tekniske kompetencer kan vi afdække hele kundens behov og tilbyde skræddersyede løsninger. For nogle virksomheder er der meget at spare på udskiftning af lyskilder, for andre ligger der et langt større besparelsespotentiale på VVS- og ventilationsinstallationerne - ikke to kunder efterspørger det samme. Derfor er det en kæmpe styrkelse af afdelingen, at vi nu bliver totalleverandør på tekniksiden, og en udvikling, som jeg glæder mig til at bidrage til, afslutter John Lind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078