23948sdkhjf

Lynekspedition af 550 ton stål til kæmpe lagerhal

Give Stålspær leverer en kæmpe lagerhal på bare seks uger fra ordre til levering for en af Nordens største leverandører af logistikløsninger til dagligvaremarkedet og logistiksektoren, Frode Laursen.
Fleksibilitet og omstillingsparathed er nødvendigt på et presset stålmarked og leveringen af stålkonstruktion til den kæmpestore lagerhal til Frode Laursen i Sverige var ingen undtagelse.

Hallen skal stå færdig i uge 42 og er gået fra ordre til levering hos Give Stålspær på bare seks uger. I alt leverer Give Stålspær 550 tons stål bestående af standardrammer med 13 m benhøjde og 36 meter spændvidde.

Det har krævet præcision og hurtig sagsbehandling at nå den korte deadline. Fra Give Stålspær lyder det:

- Evnen til at agere hurtigt i et marked, hvor fleksibilitet og pris er vigtige parametre kræver en hurtig og nøjagtig tilbudsproces, som muliggør en lyn-ekspedition, når det er nødvendigt. Vi gør, hvad vi kan for at imødekomme vores kunders planlægning og tage de særlige hensyn, der skal til. Men der er selvfølgelig altid plads til forbedringer, og præcision er faktisk en af de værdier, vi arbejder målrettet med at fastholde og styrke i alle afkroge af vores virksomhed.

Den svenske lagerhal er 16.000 kvadratmeter stor, hvilket svarer til 20 fodboldbaner. Give Stålspær har selv projekteret for Frode Laursen i Helsingfors med Dansk Hal som entreprenør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093