23948sdkhjf

Ny direktør hos Ramirent

Med virkning fra 1. oktober 2014 er André Bakke udnævnt som direktør for Ramirent Danmark.
André Bakke overtager ledelsen efter interimsdirektør Johan Eckerby, der har været i stillingen siden april i år. André Bakke er uddannet civiløkonom, cand. Merc. i strategi og afsætning og har en executive MBA fra Copenhagen Business School. Det skriver Ramirent i en pressemeddelelse.

Siden 2000 har han været aktiv i entreprenørbranchen, tidligere i NCC Maskin divisionen (Altima A/S), siden drevet selvstændig konsulentvirksomhed indenfor salg, markedsføring og strategi og efterfølgende som ansat hos Dansk Byggeri fra 2006, hvor han i Materielsektionen/DRA har varetaget medlemmernes udlejningsinteresser frem til 2011, hvor han tiltrådte som salg- og marketingchef i Ramirent.

Ny organisation
Ramirent har omstruktureret organisationen, således at Danmark og Sverige fra 1. oktober er en samlet enhed, som samarbejder på tværs af landegrænserne med ressourcer, materiel og kompetencer.

- Der bliver mange synergier at høste i dette samarbejde, og begge lande får klare fordele af at udnytte hinandens kompetencer og ressourcer bedre. Vores svenske kolleger er eksempelvis nået meget langt i udviklingen af arbejdsmiljøkoncepter og miljøkoncepter, som vi med fordel kan markedsføre i Danmark. Tilsvarende er den danske opdeling af organisationen i Udlejning og Løsningssalg nu også blevet den svenske måde at organisere ressourcerne på. Dette vil give en bedre mulighed for samarbejde over landegrænserne. I løbet af 2015 vil vi derfor betragte Øresundsregionen som et marked for Løsningssalg og ikke skelne mellem om det er Danmark eller Sverige som tidligere, siger André Bakke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095