23948sdkhjf

2. etape af broistandsættelse til MTH

MT Højgaard fortsætter arbejdet på Dronning Alexandrines Bro. Entreprenøren er løbet med 2. etape af en stor istandsættelse af broen. Størstedelen af arbejdet udføres i egenproduktion.
Det skriver Licitationen.

Dronning Alexandrines Bro, kaldet Mønbroen, renoveres, så den kan holde til kørende og sejlende trafik de næste mange år.

1. etape af renoveringen, der omfatter hele oversiden af broen samt udskiftning af kantbjælker og rækværk, udføres af MT Højgaard. Nu har entreprenøren så også vundet den 2. etape på istandsættelsen i konkurrence med fire andre entreprenører.

- Det er vi naturligvis meget glade for. Vi har haft et godt samarbejde med Vejdirektoratet og dets rådgiver Rambøll på første etape og er stolte af skulle gøre arbejdet færdigt, siger produktionsdirektør, Niels Lønow, fra MT Højgaard til Licitationen.dk.

To af tre entrepriser til MTH
Opgaven, MT Højgaard nu står overfor, omhandler renovering af broens underside. Arbejdet omfatter afrensning af dårlig beton og sprøjtestøbning af ny beton på betonsøjler samt buekonstruktioner efterfulgt af en svumning.

Arbejdet går i gang senest den 1. marts 2015 og skal være klar sidst i 2016.

De to etaper af hovedistandsættelsen har en værdi af 85 millioner kroner.

3. og sidste etape på boristandsættelsen går på gitterkonstruktionen i broens gennemsejlingsfag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125