23948sdkhjf

H+H køber op i Polen

Koncernen overtager porebetonaktiviteter fra Grupa Ozarow. Det skal sikre stordriftsfordele på det konkurrenceprægede polske marked.
H+H Internationals datterselskab, H+H Polska Sp. z o.o., har underskrevet en aftale med Grupa Ozarow S.A. om erhvervelsen af 100 % af aktierne i selskabet Grupa Prefabet S.A.

Investeringen udgør cirka 108 mio. kr. og skal styrke H+H på Europas største marked for porebeton, der som følge af krisen er præget af stor overkapacitet og manglende rentabilitet.

- Det forventes, at de samlede polske porebetonaktiviteter vil vinde på stordriftsfordelene på det konkurrenceprægede polske marked og vil kunne realisere en betydelig omkostnings- og effektiviseringssynergi, siger Michael T. Andersen, adm. direktør for H+H International A/S, i en fondsbørsmeddelelse.

Forudsat at transaktionen godkendes før udgangen af 2014, forventer H+H, at EBITDA i 2015, eksklusive særlige poster, vil stige med cirka 10 mio. kr.

- Det er vores ambition, i løbet af de næste fire år, at øge EBIT-marginen for de kombinerede polske aktiviteter til et niveau, som svarer til H+H's langsigtede EBIT-margin på mere end 6 %, forudsat at de polske markedsforhold forbedres, og at omstruktureringsplanen skrider frem som planlagt, lyder det i fondsbørsmeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093