23948sdkhjf

Dansk modulbyggeri på vej til Stockholm

I denne uge fragtes de første moduler fra BM Byggeindustri i Hobro til den svenske hovedstad, hvor 14 nye lavenergi modulboliger opføres.
BM Byggeindustri har de seneste år for alvor fundet vækstsporet, og virksomheden har mere end fordoblet sit bruttoresultat i perioden 2010/11 til 2012/13.

Den stigende efterspørgsel på hjemmemarkedet har givet anledning til at kigge ud over landets grænser. Således tog BM i sommeren hul på produktionen af moduler til et projekt med 14 lavenergiboliger i Stockholm.

Processen er nu så fremskreden, at BM så småt er klar til at påbegynde transporten mod den svenske hovedstad. Fredag morgen fragtes de første moduler fra Kløvermarksvej til Hobro havn

- De 28 moduler bliver til 14 ejerboliger i udkanten af Stockholm og monteres i uge 43. Vi forventer, at boligerne er klar til indflytning 5-6 uger efter, fortæller Mogens Madsen fra BM Byggeindustri til Building Supply.

Virksomheden har flere projekter i pipelinen på det svenske marked, hvor i hvert fald yderligere to ordrer venter i løbet af 2015:

- Vi har netop underskrevet kontrakten om at levere yderligere 11 plus 37 boliger til samme kunde i udkanten af Stockholm næste år, siger Mogens Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11