23948sdkhjf

Toiletleverandør går direkte til installatørerne

Lindgreen & Cordes, forhandler af sanitetsbrandet Toto, anvender en markedsmodel, hvor man kun sælger direkte til installatørerne.
Det skriver installator.dk.

Med den alternative model går Lindgreen & Cordes bevidst udenom VVS-grossisterne, som direktør Olaf Dall Lindgreens betegner som et fordyrende mellemled. I hans optik bør installatørerne også fravælge de produkter, der presses i pris af eksempelvis nethandel. Fokus hos installatørerne bør i stedet være på produkter, som giver dem mulighed for at øge indtjeningen.

- Jeg synes det er en komisk situation, at grossisterne reelt udkonkurrerer sine egne kunder ved at sælge meget billigt til internetbutikkerne. BilligVVS opnår eksempelvis sine meget lave priser gennem blandt andre Brødrene Dahl. Og fordi internetbutikkerne køber i store mængder, får de produkterne til væsentligt lavere priser end den normale installatører, siger Olaf Dall Lindgreen

I en mail til installator.dk gør Brødrene Dahl opmærksom på, at VVS-gorssisten ikke leverer til BilligVVS. Det gør et salgsselskab under Saint Gobain Distribution Denmark, der er Brødrene Dahls moderselskab.

Original artikel: http://www.installator.dk/toto-leverand%...
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141