23948sdkhjf

Ordrebeholdning på 240 mio. kr. hos C.C. Brun Entreprise

Ordrebogen er tætskrevet hos C.C. Brun Entreprise A/S i Herlufmagle, hvor bemandingen nu er den største i mange år.
Hos entreprenørfirmaet C.C. Brun Entreprise i Herlufmagle nær Næstved har der været mange ting at glæde sig over hen over sommeren 2014. Sommerhalvåret har været præget af stor aktivitet og tilsvarende produktion. Nu er de fleste af de mange opgaver, som blev regnet i hus og entreret tidligere i år i fuld gang, og det betyder, at C.C. Brun har ansat flere nye medarbejdere i både funktionærstaben og blandt de timelønnede.

- Vi har en komfortabel ordrebeholdning på cirka 240 millioner kroner, som kører frem til udgangen af 2015, oplyser administrerende direktør Kristian Lind i en pressemeddelse, hvor det fremgår, at firmaets tilbudsafdeling søger således løbende nye opgaver, gerne med start i 2015 og fremefter.

Store opgaver i gang
- Det sidste års tid har vi styrket organisationen via dygtige medarbejdere. Det har bevirket en klar aktivitetsstigning, og vi kan da også glæde os over at have vundet flere store råhusopgaver i størrelsesordenen 30 - 60 millioner kroner. Vi er nu cirka 130 medarbejdere og budgetterer med en omsætning i 2014 på 220 millioner kroner. For 2015 forventer vi en omsætning på cirka 250 millioner kroner, oplyser Kristian Lind.

Blandt C.C. Brun’s største igangværende byggesager kan nævnes opførelsen af nye forskningsfaciliteter til Copenhagen Plant Science Centre på Frederiksberg og til Novo Nordisk i Bagsværd samt et netop opstartet forskningsbyggeri til DTU Agora i Lyngby.

Hertil kommer administrationsbygninger til det nye Statsfængsel Nordfalster, Kultur- og Bevægelseshuset KUBE på Frederiksberg og en stor råhusopgave samt P-faciliteter til Plejecenter Egeparken for Egedal Kommune og boligselskabet DAB som fælles bygherre.

Må melde fra på spænende tilbud
Som følge af den større og stigende ordreportefølje i C.C. Brun lægger Kristian Lind stor vægt på at finde de rette opgaver, som passer ind i forløbet efter afslutningen af igangværende byggesager.

- I tilbudsafdelingen forsøger vi at afpasse aktiviteten nøje til kapaciteten. Det betyder, at vi er nødt til at selektere blandt de opgaver, vi giver tilbud på, så det passer med vore ressourcer. Det indebærer desværre, at vi ind i mellem må melde fra på ellers spændende tilbudsopgaver, forklarer C.C. Brun Entreprises adm. direktør.

Skærper den grønne profil
På det hjemlige plan på Ll. Skullerupgaard har C.C. Brun gennem det seneste års tid arbejdet under en klart formuleret CSR-politik, Corporate Social Responsibility med dertil hørende Global Compact, som stiller krav til både ledelsens og medarbejdernes handlemønstre under arbejdet, socialt såvel som miljømæssigt.

- Det betyder, at vi følger en række målsætninger i hverdagen. Vi har bl.a. energioptimeret lokalerne på Ll. Skullerupgaard med LED belysning, udskiftning af varmekilder og mange andre grønne tiltag. Vi er også bevidste om brændstofforbrug ved køb af nye varevogne, og her er der store optimeringsmuligheder, fortæller Kristian Lind.

Senest har C.C. Brun bestilt et solcelleanlæg med 100 paneler, som skal monteres på smedeværkstedets tag. Herved forventer man at kunne reducere udgifterne på elregningen yderligere.








Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109