23948sdkhjf

Solar og SEAS-NVE i nyt samarbejde

Når installatøren giver tilbud på energiforbedringer, kan de tage et tilbud om energisparetilskud med til kunden via en ny partneraftale, Solar har indgået med SEAS-NVE på vegne af VVS Mester og Blue Install.
Solar har på vegne af VVS Mester og Blue Install indgået partneraftale med energiselskabet SEAS-NVE om ansøgning af energitilskud.

Det betyder at installatører, som er med i de to installatør-sammenslutninger, kan søge tilskud på vegne af kunden og gøre installationen så billig som mulig.

- Vi vil gerne understøtte installatørernes forretning og sætte rammerne for, at de hurtigt og effektivt kan søge energisparetilskud til deres kunder. Vi hører fra installatørerne, at tilskuddet ofte er afgørende for, at en kunde siger ja tak til en energibesparende installation. Denne ordning er attraktiv for installatørerne i VVS Mester og Blue Install-sammenslutningen, da de kan give en ekstra god pris til deres kunde, samtidig med de hurtigt og effektivt kan udarbejde beregning og søge om tilskud, forklarer marketing- og konceptchef Morten Borup, Solar Danmark, i en pressemeddelelse.

Begrænset papirarbejde
Installatøren kan – efter at være blevet enig med kunden om hvilke forbedringer, der skal udføres – foretage en hurtig udregning af tilskuddets størrelse via energispareportalen.dk, og så modregne det udspecificerede beløb i tilbuddet til kunden.

Samtidig med, at installatøren giver kunden en lavere pris, laver han også papirarbejdet i forbindelse med beregning og indberetning og sparer derved kunden for en masse bøvl.

Tilskudsordningen er landsdækkende, og det kræver ikke, at man er kunde hos SEAS-NVE.

Fakta
VVS Mester er en landsdækkende sammenslutning af over 70 autoriserede VVS-installatører. Qua deres samarbejde med Solar, bliver de løbende efteruddannet, så de er helt ajour med den nyeste teknik og lovgivning.

Blue Install er en landsdækkende sammenslutning af mere end 160 autoriserede elinstallatører, som alle skal leve op til en række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Qua deres samarbejde med Solar er de sikret produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094