23948sdkhjf

Danmarks første mobile brandstation

ABC Pavilloner har leveret en 320 m² stor brandstation, der kan pilles ned og flyttes til en anden lokalitet på bare halvanden måned.
I forrige uge indviede Falck Præstøs nye brandstation, og ifølge leverandøren, ABC Pavilloner A/S, er der tale om Danmarks første og hidtil eneste mobile brandstation.

- Det har været vigtigt for bygherre, hurtigt, at kunne rive teltpælene op, og det er endt ud i en meget speciel brandstation, fortæller ingeniør Peter Nedergaard fra ABC Pavilloner.

Baggrunden for valget af en pavillonløsning er, at der ikke længere indgås lange aftaler, og genvinder en leverandør ikke kontrakten, kan stationen pakkes ned og opføres et andet sted, måske – ifølge Peter Nedergaard i løbet af blot halvanden måned.

Hele processen fra produktionsstart i Silkeborg til indvielse i Præstø har taget to måneder, og Peter Nedergaard har undervejs arbejdet tæt sammen med bygherren for at sikre optimal udnyttelse af pladsen i modulerne.

Garagen til stationen er bygget op af tre fleksible multihal-moduler, der giver plads til tre køretøjer, mens en carport med plads til en enkelt ambulance binder sidebygningen sammen med modulet til medarbejderne.

Personaleafdelingen er sat sammen af to KM15-moduler og indeholder soverum, stue, køkken, omklædning, toilet/bad og kontor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081