23948sdkhjf

Direktør bliver eneejer af Dan-Element

Administrerende direktør Mads Sørensen har overtaget alle aktier i Skive-virksomheden med 65 ansatte.
Betonelementfabrikken Dan-Element blev etableret i 1986 med adm. dir. Mads Sørensen som en af medejerne. Gennem årene har han haft ansvaret for den daglige drift i en tæt dialog med de øvrige investorer omkring virksomhedens strategi og vækst.

- Mit ønske om at overtage samtlige aktier i Dan-Element har været undervejs et stykke tid, men lige nu er tidspunktet helt rigtigt til at gøre det. Dan-Element er en virksomhed med en sund økonomi, en god likviditet og en tilsvarende soliditet. De sidste 3-4 år har vi oplevet markant fremgang i forhold til ordrebeholdning og indtjeningsevne. Ser man på branchen som helhed, er der kun grund til yderligere optimisme omkring en fortsat videreudvikling af virksomheden. Ordrebeholdningen i betonelementindustrien ligger på det højeste niveau nogensinde, siger Mads Sørensen.

Det nye ejerskab får ikke umiddelbart konsekvenser for virksomhedens overordnede strategi og vækstmål. Som medejer og direktør har Mads Sørensen været dybt involveret i udviklingen af de eksisterende forretningsplaner.

- Vi er nået langt ved at satse på øget effektivitet og på at leve op til vores kerneværdier over for kunderne. Den linje forandres ikke, men jeg betragter det som en oplagt mulighed at udnytte potentialet i markedet og fremtidssikre virksomheden yderligere, siger Mads Sørensen.

- Det er ekstremt vigtigt for mig, at vi kan bevare og gerne udvide antallet arbejdspladser samtidig med, at virksomheden fortsat befinder sig i top fem som en branchens mest indtjenende. Jeg er overbevist om, at begge dele kan lade sig gøre med en fortsat toptrimmet indsats og en ny ejerstruktur med kort vej fra beslutning til handling, fortsætter han.

Dan-Element beskæftiger i dag 65 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078