23948sdkhjf

Milepæl for 170 millioners plejecenter

Ny Frydenholm plejecenter i Holte, der opføres med HHM A/S som hovedentreprenør, har netop fejret grundstensnedlæggelse.
Byggeriet af Ny Frydenholm er kommet godt fra start og er flere uger foran tidsplanen. De gamle bygninger er nu revet ned, med undtagelse af en gammel villa, der er registreret som bevaringsværdig, og som i stedet renoveres og ombygges til administration og daghjem.

Udgravning til det nye kælderniveau er i gang, og efter planen skal det nye byggeri, som er budgetteret til at koste 170 millioner kroner, afleveres i april 2016.

På stedet skal der bygges et plejecenter i to etager med 59 plejeboliger på omkring 40 kvadratmeter hver samt fælles- og servicearealer. Der bliver store fælles altaner mod sydøst og søudsigt fra alle etager.

Tidskapsel ved grundstensnedlæggelse
Tirsdag var der så grundstensnedlæggelse på peljecenterbyggeriet, skriver sn.dk.

Her lagde administrerende direktør for hovedentreprenøren på projektet, HHM, sammen med Rudersdals borgmester, Jens Ive, en tidskapsel i fundamentet. Den indeholder ifølge sn.dk en USB-pind med dokumenterne fra byggeriets politiske behandling, dagens udgave af Rudersdal Avis og Frederiksborg Amts Avis samt håndfuld af gængse mønter og borgmesterens tale.

Ny Frydenholm er tegnet af Entasis Arkitekter, ingeniører er Lemming & Eriksson as og Marianne Levinsen er landskabsarkitekt. Arkitektfirmaet Hune & Elkjær er bygherrerådgivere for Rudersdal Kommune.

Original artikel: http://www.sn.dk/rudersdal/grundstenene-...
Læs mere om: HHM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078