23948sdkhjf

DT Group har østjyske byggeplaner

Nyt centrallager og en sammenlægning af de nuværende Silvan- og Stark-butikker er på tegnebrættet i Aarhus.
DT Group planlægger at opføre et nybyggeri på hjørnet af Vestre Ringgade og Daugbjergvej i Aarhus, hvor Stark ligger i dag. Det fortæller Starks administrerende direktør, Søren P. Olesen til Aarhus Stiftstidende:

- Meningen er at samle Silvan og Stark på det sted ud mod Ringgaden. Stadig som to selvstændige byggemarkeder, hvor den ene primært henvender sig til private og den anden til håndværkere, siger han.

Den nuværende Silvan-grund mellem Silkeborgvej og Daugbjergvej kan i så fald udvikles til andre formål. Det samme kan gøre sig gældende i erhvervsområdet ved P. Hiort-Lorenzens Vej, hvor DT Group er ved at planlægge en udflytning af et stort distributionslager for træ og byggematerialer.

- Vi vil gerne have det ud til motorvejsnettet og er ved at undersøge mulighederne i samme område ved Årslev, hvor Dansk Supermarked har bygget sin terminal, fortæller Søren P. Olesen til Aarhus Stiftstidende.

Han understreger, at der ikke er truffet en beslutning endnu. DT Group forventer at skulle bruge 80.000-100.000 kvadratmeter til det kommende lager.

Link til originalartikel: http://stiften.dk/aarhus/byggemarkeds-ka...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11