23948sdkhjf

Hansson & Knudsen-selskab får ny direktør

Lars Bjørn Knudsen er ansat som ny teknisk direktør i Håndværkergården A/S.
Håndværkergården A/S, med afdelinger i Odense og Vejle, har iværksat en strategi, der skal udvikle organisationen fra traditionel håndværkerfirma til en moderne, innovativ og videnbaseret virksomhed.

Som led i den proces er 49-årige Lars Bjørn Knudsen ansat som ny teknisk direktør. Han er uddannet bygningskonstruktør og har en baggrund som afdelingschef i MT Højgaard, hvorfra han har været udstationeret til Grønland og fungeret som chef for håndværks- og serviceafdelingen på Fyn.

- På baggrund af mange års erfaring og et solidt branchekendskab får Lars Bjørn Knudsen blandt andet til opgave at fortsætte virksomhedens positive udvikling som innovativ leverandør af bygningsservice og entrepriser inden for tømrer, maler og grønanlæg samt som autoriseret VVS- og elinstallatør, oplyser Hansson & Knudsen i en pressemeddelelse.

Derudover skal den nye tekniske direktør styrke virksomheden i bestræbelserne på at komme i spil til opgaver for en bredere kundekreds end hidtil.

Håndværkergården A/S er grundlagt i 1988 og ejet af Hansson & Knudsen A/S. Virksomheden har 75 ansatte og 60 servicevogne, der løser små og store håndværksopgaver i egenproduktion for boligselskaber, industri og private.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094