23948sdkhjf

HSHansen vender minus til plus

Facadeentreprenøren er kommet bedre ud af 2013/14 end ventet og løfter bundlinjen markant i forhold til året før.
Trods et fald i omsætningen på næsten 50 mio. kr. er der igen sorte tal på bundlinjen hos HSHansen. Driften er i 2013/14 forbedret med 29 mio. kr., og virksomheden er kommet ud med et overskud før skat på 6,1 mio. kr. mod et underskud på 21,8 mio. kr. i fjor.

Det positive resultat skyldes hovedsageligt, at en del større byggesager er gået bedre end kalkuleret, og at sagerne generelt er gennemført til kalkuleret dækningsbidrag eller bedre. At aktivitetsniveauet er lavere end sidste år, skyldes forsinkelser på to store projekter.

I årsrapporten konstaterer HSHansen med tilfredshed, at de organisatoriske tiltag har virket efter hensigten, og at virksomheden nu er kommet i kontrol. Ledelsen har blandt andet strammet op på de interne processer i forhold til blandt andet kvalitetssikring og risikoafdækning.

HSHansen har henover sommeren vundet store kontrakter i form af lukningsentrepriserne på Copenhagen Arena og Niels Bohr Bygningen i København. Senest har virksomheden sikret sig opgaven med at renovere facaden på stormagasinet Illum i København.

Med en historisk stor ordrebeholdning i ryggen ser HSHansen-ledelsen positivt på mulighederne for at øge aktiviteten og forbedre indtjeningen på et marked med stigende efterspørgsel på præfabrikerede facadeelementer.

Moderselskabet HansenGroup A/S, der råder over 11 selskaber er kommet ud af regnskabsåret 2013/14 med et overskud på 11,5 mio. kr. før skat mod et underskud på 64 mio. kr. i 2012/13.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125