23948sdkhjf

Svendborgs nye retsbygning opføres som OPP

Entreprenørkoncernen Casa udgør sammen med Deas, PensionDanmark, PKA og Sampension det konsortium, der skal opføre Svendborg Byret til 175 mio. kr.
Det er et erfarent konsortium, der står bag Svendborgs nye byret. Projektet bliver Casas tredje og Deas’ syvende OPP-projekt, mens det er anden gang inden for kort tid, at pensionskasserne indgår aftale om finansiering af et OPP-projekt.

Retten i Svendborg ligger i dag fordelt på flere adresser i Svendborg. Med den nye retsbygning samles de godt 40 medarbejdere under samme tag på Christiansvej. Retsbygningen på cirka 4.000 m² skal stå færdig i juni 2016, og byggeriet går i gang i begyndelsen af 2015.

- Vi er rigtig glade for den løsning, vi kan tilbyde i Svendborg, hvor Casas spidskompetencer inden for OPP og byggeri udfoldes. Med Deas har vi en topprofessionel partner, hvor helhedsløsningen for såvel den offentlige part, brugerne og os private aktører går op i en højere enhed, siger adm. direktør i Casa, Peter Rosengreen.

Projektet til 175 mio. kr. er tegnet af KPF Arkitekter med Cowi som rådgivende ingeniør. De 4.000 m² er fordelt på to etager og rummer syv retssale samt en førstesal til personale.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094