23948sdkhjf

VVS-grossister udpeger årets leverandør

DJ VVS, VVS-divisionen i det medlemsejede indkøbsselskab DJ Supply, har tildelt afløsbsproducenten Blücher prisen som ”Årets DJ VVS leverandør”.
Hvert år måler DJ VVS medlemmernes tilfredshed med leverandørerne, og DJs produktchefer får herved en meget fortællende analyserapport, som de kan gennemgå med leverandøren. Analysen indeholder vurderinger af bl.a. sælgeropbakning, diverse servicetiltag, produktprogram, konkurrenceevne og udviklingsevne. Alt sammen konkrete områder, som leverandøren kan gå hjem og arbejde med, så samarbejdet kan optimeres yderligere.

- For årets målinger var der ingen tvivl om, at Blücher var den leverandør, der både havde rykket sig mest og havde den højeste totale score. Så det er helt velfortjent, at vi kan kåre Blücher, som Årets DJ VVS leverandør 2014, udtaler DJs produktchef, Irma Østergaard.

- Vi har sjældent udskiftning i vores personale, og det giver en høj servicegrad, at personalet har stort kendskab til kunderne og vores løsninger. På den måde ligner vi nok DJ grossisterne, da de også har et godt forhold til deres kunder gennem gode personlige relationer og produktkendskab, siger Blüchers markedschef Jan Døssing Hansen blad.

DJ VVS er VVS-divisionen i det medlemsejede indkøbsselskab DJ Supply A/S. Medlemmerne er otte danske VVS-grossister, der arbejder indenfor områderne VVS, VA, ventilation og dertilhørende produkter og løsninger. Grossisterne servicerer håndværkere, industrien og andre kunder via 21 udsalgssteder fordelt over hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158